Akademik Performans Ölçme Kriterleri ve Bilgi Okuryazarlığı

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığının Kullanıcı Eğitimi ve Bilgi Okuryazarlığı Programı devam ediyor. Bu kapsamda 16 Aralık Çarşamba günü Havza Meslek Yüksekokulunun düzenlediği organizasyonda  Uzman Ethem OLUKCUOĞLU "Akademik Performans Ölçme Kriterleri ve Bilgi Okuryazarlığını" konu alan bir sunum gerçekleştirdi.

Program, Yrd. Doç. Dr. Ercan TURAL'ın açılış konuşmasından sonra Uzman Ethem OLUKCUOĞLU'nun “Bilgi Okuryazarlığı, Bilgi Sorununu Çözme Aşamaları, Kurumsal Elektronik Kaynaklar ve Çözümler, Atıf Dizinleri, Bibliyometrik Analizler, Etki Faktörleri, İntihal, Bibliyografik Künye Yönetimi”nden bahsettiği sunumuyla devam etti. Programa akademisyenler, öğrenciler ve Havza'daki Milli Eğitim İlçe Müdürlüğünden katılımcılar ilgi gösterdi.