2017-2018 Yılı Mezunlarımızı Uğurladık.

Yazar: yusuf.catalkaya | Tarih: 29 Mayıs 2018

Yüksekokulumuz bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Havza Kaymakamı Metin YILMAZ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KURAN, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Adem ASAN, ilçe protokolü, öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Okul birincisi Damla DEMİR'in açılış konuşmasının ardından Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Adem ASAN, Havza Kaymakamı Metin YILMAZ ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet KURAN yaptıkları konuşmalarda mezunlarımızın ve ailelerinin bu mutlu günlerinde onlarla birlikte olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilerimizin hediyeleri ve mezunlarımızın başarı belgeleri verildi. Mezunlarımızın büyük mutlulukla kep fırlatmaları ile tören son buldu.