2018-2019 Mezunlarımızı Uğurladık.

Yazar: yusuf.catalkaya | Tarih: 10 Ekim 2019

Yüksekokulumuz bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Rektör Baş Danışmanı Prof. Dr. Ünsal ÖZGEN, Havza Belediye Başkanı Av. Sebahattin ÖZDEMİR, Havza Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Adem ASAN, ilçe protokolü, öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Okul birincisi Menekşe ALTINTAŞ’ın açılış konuşmasının ardından Yüksekokul Müdürü Prof.Dr. Adem ASAN, Havza Belediye Başkanı Av. Sebahattin ÖZDEMİR ve Rektör Baş Danışmanı Prof. Dr. Ünsal ÖZGEN yaptıkları konuşmalarda mezunlarımızın ve ailelerinin bu mutlu günlerinde onlarla birlikte olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilerimizin hediyeleri ve mezunlarımızın başarı belgeleri verildi. Mezunlarımızın büyük mutlulukla kep fırlatmaları ile tören son buldu.