2019 Yılı Mezun-Öğrenci Buluşması

Yazar: yusuf.catalkaya | Tarih: 10 Ekim 2019

Yüksekokulumuz Mezun Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen "Mezun - Öğrenci Buluşması" etkinliği kapsamında mezunlarımız öğrencilerimizle buluştu.

Etkinliğe Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı 1999 yılı mezunumuz Havza Adliyesi Yazı İşleri Müdürü Fikret VERGİLİ, Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı 2012 yılı mezunumuz ETS TUR Tatil ve Seyahat Danışmanı Ahmet DEMİR ve 2013 yılı mezunumuz Sheraton Samsun Otel Kat Şefi Rukiye ÖZTÜRK ve Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı 2016 yılı mezunumuz Havza Devlet Hastanesi Veri Hazırlama Personeli Ömer ÇELİK konuşmacı olarak katıldılar.

Mezunlarımız öğrencilerimizle tecrübelerini paylaşarak sorularını yanıtladılar. Etkinlik Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Adem ASAN’ın mezunlarımıza yoğun iş programlarına rağmen etkinliğe katıldıkları için teşekkür etmesi ve fidan sertifikası takdimi ile son buldu.