2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezunlarımızı Uğurladık

Yazar: halil.yamak | Tarih: 29 Haziran 2022

2021 – 2022 Eğitim Öğretim Yılı Mezunlarımızı Uğurladık

2021 - 2022 eğitim öğretim yılı sonunda Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Havza Meslek Yüksekokulundaki eğitimlerini başarıyla tamamlayan mezunlarımızı uğurladık.

Yüksekokulumuz bahçesinde gerçekleşen törene; Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Recep SANCAK, Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Ercan Tural, İlçe Protokolü, öğretim elemanlarımız, öğrencilerimiz ve aileleri katıldı. Okul birincisi Rukiye Nur KARAKAVAK’ın açılış konuşmasının ardından Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Ercan TURAL, Havza Belediye Başkanı Av. Sebahattin ÖZDEMİR, Samsun Milletvekilimiz Kemal ZEYBEK ve Rektör Yardımcımız Recep SANCAK, yaptıkları konuşmalarda mezunlarımızın ve ailelerinin bu mutlu günlerinde onlarla birlikte olmaktan duydukları mutluluğu dile getirdiler.

Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilerimizin hediyeleri ve mezunlarımızın başarı belgeleri verildi. Mezunlarımızın büyük mutlulukla kep fırlatmaları ve misafirlere keşkek ikramı ile tören son buldu.

Pandemi sonrasında bu mutlu günümüzde yanımızda olan, olamayan, maddi manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen herkese teşekkür eder, mezun olan öğrencilerimize bir öbür boyu sağlık, mutluluk ve başarılar dileriz.

Havza Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü