2021 - 2022 Güz Yarıyılı Mazeret Sınavı Başvuruları Hakkında

Yazar: halil.yamak | Tarih: 7 Aralık 2021

2021 - 2022 Güz Yarıyılı Ara Sınavlara mazereti nedeniyle katılamamış olan öğrencilerimizin KALEM dokümanlar bölümünde yer alan Mazeret Sınavı Başvuru Formunu doldurarak 17.12.2021 Cuma günü mesai bitimine kadar Havza Meslek Yüksekokulu öğrenci işleri birimine elden teslim etmesi veya havzamyo@omu.edu.tr adresine mail göndermeleri gerekmektedir. (Mazeretlerine ilişkin belgelerin de eklenmesi gerekmektedir.) Formunu gönderen ve mazereti kabul edilen öğrencilerimize, ilgili dersin öğretim elemanı tarafından 20 - 25 Aralık 2021 tarihleri arasında mazeret sınavı yapılacaktır.

Not: 5ı ortak derslerin (Türk Dili I, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I, İş Sağlığı ve Güvenliği I ve Yabancı Dil I) sınavları online olarak kendi platformu üzerinden yapılacaktır.