2022-2023 GÜZ YARIYILI ERTELENEN DERSLER İÇİN BÜTÜNLEME SINAV TARİHLERİ

Yazar: halil.yamak | Tarih: 21 Şubat 2023

2022-2023 Güz Yarıyılı Ertelenen Dersler için Bütünleme Sınav Takvimleri
(Yayımlanma Tarihi: 21.02.2023)
2022-2023 Güz Yarıyılı 06 Şubat 2023 tarihi itibariyle yapılacak olan ve deprem dolayısıyla ertelenen bütünleme sınav tarihleri aşağıda program bazında belirtilmiştir. Belirtilen sınavlar classroom üzerinden online olarak, ilgili dersin öğretim elemanı tarafından programlarda belirlenmiş gün ve saatlerde classroom üzerinden oluşturulan formlar ile sınavlarımız yapılacaktır.
Classrooma ilk defa giriş yapacak olan öğrencilerimiz, https:/classroom.google.com/ adresinden giriş yaparak veya akıllı telefonlarına classroom uygulamasını indirerek uygulamaya giriş yapmaları ve giriş yaparken kullanıcı adına: öğrencino@stu.omu.edu.tr, şifre:kısmına öğrenci bilgi sistemine giriş yaptıkları şifreyi girmeleri gerekmektedir. (Şifreniz içerisinde ı,ğ,ü,ş,ç,ö gibi türkçe karakterler olmaması önem arz etmektedir.) Classrooma kendi şahsi hesaplarınızdan giriş yaptığınız taktirde, sınava ve ders içeriklerine ulaşmanız mümkün değildir, bu nedenle öğrencino@stu.omu.edu.tr hesabınız ile giriş yapılması elzemdir.

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı
Emlak ve Emlak Yönetimi Programı