2023 - 2024 DÖNEMİ BAHAR YARIYILI 5I ORTAK DERSLERİN SINAVLARI

Yazar: halil.yamak | Tarih: 2 Nisan 2024

Yüksekokulumuz bünyesinde okutulmakta olan 5-ı Derslerini Uzaktan Eğitimle alan öğrenciler için (Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Türk Dili, İngilizce, İş Sağlığı ve Güvenliği) 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Sınav Takvimine ulaşmak için tıklayınız.

Derslerini Uzaktan Eğitimle seçen öğrencilerin ara sınavı (vize) online olarak yapılacaktır.

Derslerini Uzaktan Eğitimle seçen I. Öğretim öğrencilerinin sınavları ilgili tarihlerde her öğrenciye atanan oturumda saat 17.30' da başlayacaktır.

II. Öğretim öğrencilerinin sınavları ise 5 Mayıs Pazar Günü saat 13.00-16.00 arasında yapılacaktır.

5-ı Derslerini Yüksekokulumuzda yüz yüze alan öğrencilerimizin sınav tarihleri, diğer sınavları ile beraber web sayfamızdan duyuru yapılacaktır.