2023 - 2024 Güz Yarıyılı Mazeret Sınav Duyurusu HK.

Yazar: halil.yamak | Tarih: 8 Aralık 2023

2023 - 2024 Güz Yarıyılı Ara Sınavlara mazereti nedeniyle katılamamış olan öğrencilerimizin UNIKYS dokümanlar bölümünde yer alan Mazeret Sınavı Başvuru Formunu doldurarak 13.12.2022 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Havza Meslek Yüksekokulu öğrenci işleri birimine elden teslim etmesi gerekmektedir. (Mazeretlerine ilişkin belgelerin de eklenmesi gerekmektedir.)

Başvuru yapan ve mazereti kabul edilen öğrencilerimize, ilgili dersin öğretim elemanı tarafından 18 - 23 Aralık 2023 tarihleri arasında ders saatinde mazeret sınavı yapılacaktır.

Not: 5ı ortak dersleri (Türk Dili I, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ve Yabancı Dil I) uzaktan eğitim ile alan öğrencilerin sınavlarının duyurusu ayrıca yapılacaktır.