Geleceğin İtfaiyecileri Eğitimlerine Başladılar

Yazar: halil.yamak | Tarih: 10 Kasım 2023

Yüksekokulumuz Mülkiyeti Koruma ve Güvenlik Bölümü altında yer alan Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programımız 2023 - 2024 Güz Yarıyılı ile ilk öğrencileri ile tanıştı.

Eğitim Öğretim süreci başlayan öğrencilerimiz ilk yarıyıldan itibaren kullanacakları ekipmanları, araç ve gereçleri tanımaya ve kullanmaya başladılar.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığıyla imzalanan protokol neticesinde öğrencilerimiz tüm eğitim hayatları boyunca uygulama görerek, göreve hazır bir itfaiyeciye dönüşecekler.

Bu konuda bizlere desteklerini hep hissettiğimiz Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Sayın Mustafa FALCIOĞLU'na, ders kapsamında bizlerle olan Salih TANRIVERDİ'ye ve diğer tüm itfaiye mensuplarımıza teşekkür ederiz.