Havza Belediye Başkanı Av. Sebahattin ÖZDEMİR ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer UZUN okulumuza iadeyi ziyarette bulundular

Yazar: halil.yamak | Tarih: 11 Mart 2021

Havza Belediye Başkanı Av. Sebahattin ÖZDEMİR ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer UZUN okulumuza iadeyi ziyarette bulunarak, Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Ercan TURAL’a görevinde başarılar dilediler.

Görüşmede; Müdürümüz Ercan TURAL, Yüksekokul hakkında bilgiler verdikten sonra bir an önce salgın koşullarının geçmesi ve öğrencilerimize kavuşma dileklerini ifade etti.

Başkan Av. Sebahattin ÖZDEMİR’de Havza MYO’na her zaman destek olmaya devam edeceklerini ifade ederek, gençlere yönelik sosyal, sportif ve kültürel tesisler kazandırmaya yönelik çalışmalarından bahsettiler.