Havza Kaymakamı Ayvat ve Belediye Başkanı Özdemir'den Yüksekokulumuza ziyaret

Yazar: halil.yamak | Tarih: 10 Kasım 2023

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Ondokuz Mayıs Üniversitesi Havza Meslek Yüksekokulu (MYO) kuruluşunun 30. Yılı münasebeti ile ziyaret ettiler.

Okulun Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü öğrencilerinin hazırladığı kahvaltı programında Okul Müdürü Doç. Dr. Ercan Tural ve öğretim üyeleri ile bir araya gelen Havza Kaymakamı Ayvat ve Belediye Başkanı Özdemir okulun faaliyetleri hakkında bilgiler aldılar.

Kahvaltı sonrası Okul Müdürü Doç. Dr. Ercan Tural tarafından Havza Yerel Eylem Gurubu Derneği (YEG) ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki Kurt’a iki hafta önce düzenlenen Orta Karadeniz Engelli ve Yaşlı Sağlığı Kongresine vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür belgesi verildi.

Havza MYO Müdürü Doç. Dr. Ercan Tural Havza MYO’nun kuruluşunun 30. yıl dönümü nedeni ile gurur duyduklarını ifade ederek; “Okulumuzun kurulmasında ve geçen zaman zarfında okulumuza destek veren tüm herkese tek tek teşekkür ederim.”dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Havza MYO’nun 30 yılda ilçeye büyük katkıları olduğunu değinerek; “ Öncelikle okulumuzun 30. Yılını kutuluyorum. Havza Belediyesi olarak Havza MYO ile olan iyi ilişkilerimizi geliştirerek devam ediyoruz. Okulumuzun bizlere vermiş olduğu ve verecek oldukları akademik destek Türkiye Yüzyılı Vizyonumuz çerçevesinde belirlediğimiz hedeflere ulaşmak adına önemli. Havza YEG ve Havza Belediyesi olarak Havza’nın geleceği için çalışmaktayız. Bunun içinde tüm kurumlarımız ile işbirliğine açığız.”dedi.

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat ise okulun kuruluşunun 30. Yıl dönümü tebrike ederek öğretim üyeleri ile öğrencilere başarılar diledi.

Kahvaltı sonrası Havza Kaymakamı Ayvat ve Belediye Başkanı Özdemir okulu gezerek öğrenciler ile sohbet ettiler.

Havza Kaymakamı Ayvat ve Belediye Başkanı Özdemir MYO ziyaretinin ardından Havza Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulunarak Merkez Müdürü Birol Yılmaz’dan bilgiler aldılar.