HAVZA MYO FİZYOTERAPİ PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ I. ORTA KARADENİZ ENGELLİLER HAFTASI SEMPOZYUMUNA KATILDILAR

Yazar: halil.yamak | Tarih: 20 Aralık 2022

Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Sağlık Hizmetleri MYO’nun Ev sahipliğinde Düzenlenen “I. Orta Karadeniz Engelliler Haftası Engellilerde Bakım ve Rehabilitasyon” Sempozyumuna Amasya Üniversitesi Ondokuz Mayıs Üniversitesi ile Birlikte Tokat Gaziosmanpaşa ve Çorum Hitit Üniversitesinden Öğrenci ve Akademik Personel Katıldılar.

Programa Amasya Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil APAYDIN ve Prof. Dr. Ayşe Şahin YAĞLIOĞLU, Amasya Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Duygu KILIÇ, Genel Sekreter Duran ÇUHADAR, SŞSHMYO Müdürü Doç. Dr. Akın TEKCAN ile OMÜ Havza MYO Müdürü Doç. Dr. Ercan TURAL ile Üniversitelerin öğrenci ve öğretim elemanları da katıldılar.

Açılış konuşmasında SŞSHMYO Müdürü Doç.Dr. Akın TEKCAN “Katılımcılara ve I. Orta Karadeniz Engelliler Haftası Engellilerde Bakım ve Rehabilitasyon” Sempozyumuna emek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

Açılış konuşmalarını takiben Amasya Üniversitesi Öğretim Görevlisi Mustafa Cem TÜRKMEN “Engellilik Nedir, Engelli Kimdir?, OMÜ Havza MYO Öğretim Görevlisi Cem SAMUT “Engellilerde Denge, Postür ve Yürüme”, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinden Doç.Dr. Ayla GÜNAL “Tekerlekli Sandalye Kullanan Bireylerde Fizyoterapi Uygulamaları”, Çorum Hitit Üniversitesinden Öğretim Görevlisi Hüseyin ÇELİK ve Öğretim Görevlisi Ahmet PAYAS “ Fiziksel Engellilerde Rehabilitasyon” konulu sunum ve konuşmaları gerçekleştirdiler.

Program teşekkür belgesi ve hediye takdim edilmesinin ardından Amasya Üniversitesi Müzik Kulübü tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisi ile son buldu.