Havza MYO'da İftar Yemeği

Yazar: halil.yamak | Tarih: 29 Mart 2024

Yüksekokulumuzda Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce Halk Eğitim Merkezi Sertifika Kursları ve HEMBA bilgilendirme etkinliği, ardından öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimizin katıldığı Havza YEG tarafından finanse edilen iftar programı düzenlendi.

Etkinlik öncesi konuşan YEG Müdürü Özgür ATALA, YEG'in Havza'da eğitim, kültür, tarım gibi alanlarda gelişim sağlayacak projelere destek verdiğini, bu etkinlikle Havza Meslek Yüksekokulu ile bir kere daha eğitime yönelik bir faaliyette bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Havza Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kudret ERGÜL hem kendi kurumlarında hem de Halk Eğitim Merkezi Bilişim Ağı olan HEMBA aracılığıyla her yaştan ve her kesimden isteyenlere çok farklı alanlarda MEB onaylı sertifika sağlayan kurslar verildiğini, bu kurslarla çok sayıda insana iş imkanı sağlandığını ve okulumuz öğrencilerinin istedikleri kurslar için müdürlüklerine başvurabileceğini belirtti.

Bilgilendirme etkinliği sonrasında bütçesi YEG tarafından karşılanan iftar programında öğrenci ve personelimize iftar menüsü sunuldu.