Havza Sanayi ve Ticaret Odasından Meslek Yüksekokulumuza Hayırlı Olsun Ziyareti

Yazar: halil.yamak | Tarih: 16 Aralık 2020

Ziyarette Havza TSO Yönetim Kurulu Başkanı Erkan ACAR ve beraberinde Havza TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yakup AKEKİN, Havza TSO Genel Sekreteri Arif ALTUN, Havza TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Recep TEBER ve Yusuf Alper GEDİK bulundular.

Havzada yeni oluşturulmakta olan Havza Organize Sanayi Bölgesi ile Meslek Yüksekokulumuzun iş birliği içinde olması gerektiği, OSB'de açılacak firmaların iş kollarına göre Meslek Yüksekokulumuzun bölümlerinin ve programlarının benzer branşlarda şekillenmesi gerektiği belirtildi.

Bu iş birliği kapsamında teknoloji transfer ofisi, insan kaynakları ofisi, proje ofisi vb. ofislerin yer alabileceğini ve Meslek Yüksekokulumuzun da bu ofislerde akademik ve danışmanlık notasında destek verebileceği belirtildi.

Ziyarette MYO ve firmalar arasında kurulacak olan iş birliğinin her iki tarafa, sektöre, öğrencilerimize hayırlı olması dileğinde bulunuldu.