Kariyer Fuarı Katılım Başvurusu

Yazar: halil.yamak | Tarih: 25 Şubat 2022

2-3 Mart 2022 tarihlerinde Samsun'da OMÜ ve paydaş üniversitelerin öğrencilerinin ve mezunlarının katılımıyla gerçekleşecek olan Orta Karadeniz Kariyer Fuarına bütün öğrencilerimizin yetenekkapisi.org adresinden kayıt olmaları gerekmektedir.

İlgili fuar mezun ve halen aktif olan öğrencilerimizin ülkemizin her bölgesindeki niteliklerine uygun iş ve staj fırsatlarına erişim sağlaması için büyük önem arz ettiğinden, öğrencilerimizin yetenekkapisi.org internet adresinden kayıt olmaları ve fuara katılım sağlamaları önemle rica olunur.

Fuar alanına okulumuzdan kalkacak otobüsler ile katılmak isteyen arkadaşlarımızın katılım başvuru formunu doldurarak gönder butonuna basmanız gerekmektedir. Bu formda belirlenecek sayıya göre otobüs kaldırılacaktır.

Katılım Başvuru Formu

Yetenek kapısına kayıt olmak için tıklayınız

Kariyer eğitimlerine kaydolmak için tıklayınız