"NARKOGENÇLİK", "GÜVENLİ GENÇLİK VE GÜVENLİ GELECEK" EĞİTİMLERİ

Yazar: halil.yamak | Tarih: 22 Aralık 2022

Yüksekokul öğrencilerimize yönelik, gençlerde uyuşturucu madde bağımlılığı ve terör konularında farkındalık oluşturmak adına peş peşe iki ayrı eğitim düzenlenmiştir.
İlkinde Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliği personelince “Gençlik Modülü” Eğitimi verilerek ‘UYUMA’ isimli telefon uygulaması tanıtılmış ve uyuşturucu madde bağımlılığı konusunda kıymetli bilgiler paylaşılarak farkındalık oluşturulmuştur.
İkinci kısımda da Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) Büro Amirliği personelince “Güvenli Gençlik ve Güvenli Gelecek” konulu illegal yapıların gençlerimiz üzerindeki etkisini azaltmak ve her türlü zararlı propaganda çalışmalarına ve tuzaklarına karşı bilinçlendirmek, provokasyonlara karşı duyarlı olmalarını sağlamak amacıyla bilgilendirme faaliyetinde bulunulmuştur.
Her iki eğitimde gençlerimiz, geleceğimiz için çok kıymetlidir. Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliği ve Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) Büro Amirliğine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
Havza MYO Müdürlüğü