Pandemi Döneminde Staj Süreçleri Hakkında Duyuru

Yazar: halil.yamak | Tarih: 3 Haziran 2021

Üniversitemiz Senatosunun pandemi dönemi staj süreçlerine ilişkin almış olduğu karar metni aşağıda belirtilmiştir;

"Müfredatında staj bulunan birimlerde öğrenim gören öğrencilerimizin talebi, iş yerinin kabul etmesi durumunda pandemi sürecinde koruyucu önlemler alınarak işyeri ortamında staj yapılabilmesine, bunun mümkün olmaması halinde mezun durumundaki öğrencilerin ise stajlarını birim yönetim kurulu kararı ile dijital imkanlarla uzaktan öğretim yoluyla ödev, proje, dosya hazırlığı vb. faaliyetlerle tamamlamasına, son sınıf öğrencilerinden alttan dersi olduğu için mezun durumda bulunmayan veya ara sınıflarda bulunan öğrencilerin ise stajlarını 2021-2022 eğitim-öğretim yılında tamamlamasına oy birliği ile kadar verildi."

Bu yazıda da belirtildiği gibi yalnızca mezun durumunda olan öğrencilerimiz kendileri isterler ise staj danışmanı hocalarımızın vereceği ve değerlendireceği ödev vb. uygulamalar ile stajlarını tamamlayabilecekler.

Not: Bildiğiniz gibi Yüksekokulumuz olarak staj evraklarının kabulüne 15 Nisan itibariyle başlamış idik. Mezun durumunda olup yüksekokulumuza staj evraklarını gönderen arkadaşlarımızdan, stajını yapmak istemeyerek, staj danışman hocasının vereceği ödev vb. uygulamalar ile stajını tamamlamak isteyen öğrencilerimizin, durumu staj danışmanlarına iletmeleri gerekmektedir. Bu durumdaki öğrencilerimizin staj başvuruları iptal edilecektir. Durumu staj yapacağınız kuruma da bildirmeniz gerecektir.