Yüksekokulumuzda 2023 - 2024 Dönemi Oryantasyon Programı Gerçekleştirildi

Yazar: halil.yamak | Tarih: 6 Ekim 2023

Yüksekokulumuzda 2023 - 2024 Dönemi Oryantasyon Programı gerçekleştirilmiştir.

Yüksekokulumuza yeni kayıtlanan öğrencilerimize ve yüksekokulumuzda misafirimiz olan Ladik MYO öğrencilerine yönelik yapılan program Öğr.Gör. Cüneyt MUMCU moderatörlüğünde yüksekokul müdürümüz Doç.Dr. Ercan TURAL'ın açılış konuşmaları ile başlamıştır.

Havza Gençlik Spor Merkezi Müdürü Burak BECER tarafından öğrencilerimize yönelik Havza'da yararlanabilecekleri sportif ve kültürel faaliyetler hakkında bilgi verilmiştir.

Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürümüz Zeki KURT tarafından ilçe imkanlarımız ve öğrencilerimize sunabilecekleri katkılar hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

Daha sonra yüksekokulumuz müdür yardımcılarından Öğr.Gör. Halil YAMAK tarafından yüksekokul imkanlarımız ve öğrencilik hayatına dair öğrencilerimizin bilmesi gereken bilgiler paylaşılmıştır.

Program öğrencilerime sunduğumuz çay ve simit ikramı ile son bulmuştur.

Oryantasyon programımıza destekleri ve katılımları ile bizleri şereflendiren Ladik MYO müdürümüz Prof.Dr. Ünal KILIÇ'a, Ladik MYO Sekreterimiz Taner AY'a, Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Cafer UZUN'a, Havza Gençlik Merkezi Müdürümüz Burak BECER'e, Havza Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürü Zeki KURT'a, Havza Muhtarları Derneği Başkanı Adem ŞAHİN'e, yüksekokulumuz tüm akademik ve idare personeline, en büyük paydaşımız öğrencilerimize teşekkür ederiz.