Yüksekokulumuzda Keşkek Festivali

Yazar: halil.yamak | Tarih: 13 Haziran 2022

Havza Kaymakamlığı, Havza Belediyesi, Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Havza Gençlik Merkezi Müdürlüğü işbirliği içerisinde Yüksekokulumuzda sınavlar öncesi bahar şenliği tadında Keşkek Festivali etkinliğimiz öğrencilerimizin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

Etkinlikte Havza İlçe Müftülüğü tarafından öğrencilerimize ücretsiz kitap dağıtırken, Havza Belediyemiz ve Havza Huzurevi desteğiyle öğrencilerimize keşkek ikram edildi. İlçe Spor Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi koordinesinde dart, ok atma, halat çekme, bilek güreşi, çuval yarışı gibi çeşitli yarışmalar ve eğlenceli oyunlar sonunda Milli Eğitim Müdürlüğü müzik öğretmenleri pop müzik konseriyle bahar şenliğimiz son buldu.

Bu festivalde bizlerden desteğini esirgemeyen başta Havza Kaymakamımız Cengiz NAYMAN, Havza Belediye Başkanımız Sebahattin ÖZDEMİR, Havza Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Cafer UZUN, Havza Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürümüz Hasan GÖKTUĞ, Havza Gençlik Merkezi Müdürümüz Mecit KESKİN ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz.

Havza Meslek Yüksekokulu Müdürü
Dr.Öğr. Üyesi Ercan TURAL