Yüksekokulumuzda Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Yazar: halil.yamak | Tarih: 3 Haziran 2022

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi faaliyetleri hakkında bilgilendirme yapmak üzere Proje Geliştirme ve Danışmanlık birim yöneticisi Arş.Gör. Merve YİĞİTER ve Üniversite Sanayi İş Birliği ve Ticarileştirme birim yöneticisi Arş.Gör. İsmail ÇETİN tarafından 01.06.2022 tarihinde saat 13:30’da AMFİ-3’te yüksekokulumuz akademik personelleri ve öğrencilerine tanıtım toplantısı düzenlendi.

Toplantıda ÜSİ Ticaretleşme, Proje ve Danışmanlık, FSMH ve Sözleşme Yönetimi hakkında gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Proje süreçleri, kabul edilen projeler ve açılacak proje çağrıları hakkında bilgilendirme yaparken, toplantıya yoğun katılım sağlandı. Katılımcıların sorularının alınması ile etkinlik tamamlandı.