2023-2024 Dönemi Bahar Yarıyılı 5ı Ortak Dersleri Online (Uzaktan Eğitim) Seçen Öğrencilerimizin Dikkatine!

Yazar: halil.yamak | Tarih: 1 Mart 2024

2023-2024 Dönemi Bahar Yarıyılında 5ı Ortak Dersleri uzaktan eğitim seçerek ders kaydını danışman onayına gönderen öğrencilerin sistemlerine bu dersler için ders başı 100 TL ücret tanımlaması yapılmaktadır.

Bu durumdaki öğrencilerin ders kayıtlarının danışman tarafından onaylanabilmesi için ücretlerini yatırmaları gerekmektedir. Ücretler danışman onayına gönderdikten sonra öğrenci sistemine tanımlanmaktadır. Ücretini yatırmayan öğrencilerin ders kayıt işlemleri tamamlanamamaktadır.

Bu derslerin ücretleri katkı payı/öğrenim ücreti haricinde tanımlanmakta olup, öğrenci numarasıyla TC Ziraat Bankası ve TC Halk Bankası şubeleri/İnternet şubeleri ve ATM'lerinden yatırılması gerekmektedir.

Ders kaydınızı ubys.omu.edu.tr adresinden yapabilirisiniz. Ders kayıt süreci bitmeden ders kaydınızın tamamlanıp tamamlanmadığını, eksik veya hatalı olup olmadığını mutlaka kontrol etmeyi unutmayınız. Ders kaydı öğrencinin sorumluluğundadır.