Ondokuz Mayıs Üniversitesi Senatosu Havza'da

Yazar: yusuf.catalkaya | Tarih: 22 Ocak 2018

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Senatosu’nun üniversite-şehir iş birliğini yaygınlaştırmak amacıyla ilçe kampüslerinde de düzenlediği haftalık olağan toplantısı yüksekokulumuzda gerçekleştirildi. Senato toplantısı öncesi Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ve Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu. Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç ve ilçe protokolü, OMÜ Havza Termal Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Uygulama Merkezi ile Atatürk Evi’ni gezerek yetkililerden bilgi aldı. Ziyaretlerin ardından senato toplantısında, yüksekokulumuz mezunlarından Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ile İş Adamı Kadir Kayan’a okulumuza yaptıkları katkılardan dolayı Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç tarafından fidan sertifikası takdim edildi.